Ny investering til Hirtshals Yard

For at fremtidssikre flydedokken i Hirtshals tilfører Hornsnes Invest nu yderligere 10 mio. kroner til at forstærke dokken.

Hirtshals Yard har endnu engang fået tilført penge.

Endnu engang kommer pengene fra Hornsnes Invest A/S, der også tilbage i januar investerede et tocifret millionbeløb i Hirtshals Yard.

Denne gang har Hornsnes Invest tilført Hirtshals Yard 10 millioner kroner, der skal være med til at forstærke og fremtidssikre flydedokken. Det skal være med til at optimere værftet til fuld produktionskapacitet samtidig med, at dokken bringes op på et absolut topniveau med hensyn til konstruktion og sikkerhed. Det gør, at Hirtshals Yard kan leve op til alle tænkelige krav, og det forventer både bestyrelsen og ledelsen, vil øge konkurrencekraften for værftet.

- Vi er ekstremt begunstiget af en kapitalstærk og visionær ejerkreds bag Hirtshals Yard. Hornsnes Invest viser endnu engang, at de ønsker at fremtidssikre værftet og vores mange direkte og afledte arbejdspladser. At vi nu i én arbejdsgang kan forstærke dokken, så den kommer op på et internationalt topniveau, er helt afgørende for os. Det løfter ganske enkelt vores mulighed for at tiltrække endnu flere kunder, siger Rasmus Brohus, direktør i Hirtshals Yard.

Med forstærkningen af dokken, der forventes påbegyndt i løbet af meget kort tid, er der således udsigt til en fortsat bevarelse af de mange arbejdspladser.

- Det er vigtigt med fuld aktivitet på værftet – også efter de strengeste krav, man kan stille til det tekniske fundament under dokken. Samtidig er det også vigtigt med ro omkring værftet. Det mener vi, at vi nu har skabt grundlaget for, så værftet over for både medarbejdere, kunder og de selskaber, der rådgiver fartøjsejerne, står stærkest muligt, siger Karsten Mølgaard, der sidder i bestyrelsen i Hirtshals Yard Group.


Seneste nyt

fra Nordjylland