Ny investor til golfresort

Foto: Iben Hedemann

En norsk investor har opkøbt de tomme bygninger, der tidligere husede Yellow Hotel. Bygningene skal nu sælges videre som ejerlejligheder til kapitalstærke nordmænd i Sydnorge.

- Vi er en norsk investorgruppe, der samarbejder om at starte et golf-resort op fra stedet siger Steffen Sagafos der er den norske økonomiske bagmand i prosjektet.

Lejlighederne gøres klar til salg på ejerlejlighedsbasis og med henblik på udlejning. Den nære beliggenhed til Øland Golfklub sammenholdt med et hotel, som er i forholdsvis god stand, og den smukke beliggenhed ved fjorden gør, at vi mener det er attraktivt for norske golfgæster og andre at anskaffe sig en lejlighed i det beste av Danmark.

- Mange nordmænd er på udkig efter danske ferieboliger, og den korte afstand til færgen i Hirtshals og lufthavnen i Aalborg giver en kort transporttid, som er attraktiv set med norske øjne forklarer Sagafos.

Nordmændene har været på besøg her i Jammerbugten mange gange for at besigtige forholdene, og har samtidig drøftet specifikke forhold med Vækst Jammerbugt.

- Det er meget positivt at der er interesse i at starte hotellet på Øland op. Beliggenheden tæt ved Limfjorden falder helt i tråd med vores strategi om at udvikle turismen omkring Limfjorden, og Vækst Jammerbugt står klar til at hjælpe med den relevante rådgivning for at projektet kommer godt fra start. De norske gæster er meget velkomne. De er gode kunder i Nordjylland og har typisk et højt døgnforbrug, og en positiv afsmitning på de øvrige gæster i området, siger erhvervs- og turistchef René Zeeberg.

Salgsarbejdet med lejlighederne er så småt påbegyndt og klargøring af lejlighederne og udenomsarealerne på Øland er igang.

Flere nyheder fra TV2 Nord