Ny komité kæmper for 3. forbindelse

13 repræsentanter fra det nordjyske erhvervsliv og fagbevægelsen vil nu have Christiansborg til at vedtage en anlægslov for den 3. limfjordsforbindelse.

Det er rådmand i Aalborg Kommune Mariann Nørgaard, der har stiftet komiteen. Ulla Astmann er formand og så består komiteen ellers af 11 andre nordjyske repræsentanter.

Søren Svendsen fra Aalborg Lufthavn er en af dem, der er med i komiteen, for han ved hvor vigtigt det er for Aalborg Lufthavn men også generelt for erhvervslivet i Nordjylland at den 3. limfjordsforbindelse snart bliver vedtaget.

- Vi konkurrerer jo med Billund om passagererne fra Aarhus-området. I dag er det lidt hurtigere at køre til Billund end til Aalborg - men når vi får en tredje forbindelse bliver det vendt om, siger han.

Ifølge Søren Svendsen er der mange eksempler på, at kommuner der bakker op om projekter i fællesskab også lykkedes med projekterne, så derfor tror han at komiteen vil have held med at overbevise Christiansborgpolitikerne om nødvendigheden af en tredje forbindelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland