Ny kulturcontainer indviet i Aalborg: The Stage bliver mobilscene og øvelokale

To 40-fods containere er blevet omdannet til en mobil scene, der også skal være øvelokale for Aalborgs musiktalenter. Fredag blev den indviet.

Aalborgs musiktalenter fik fredag en ny scene at folde sig ud på. Og den ligner ikke alle andre scener.

"The Stage" som den nye scene hedder er bygget op af to 40-fods containere, der har sejlet verden rundt flere gange, men som nu får en fast adresse på Trekanten i Aalborg Øst - og alligevel får et liv på farten. The Stage er nemlig en mobilscene, der kan flyttes ud til musikken i stedet for at musikken kommer til scenen. Og når der ikke er koncert på The Stage, fungerer den istedet som øvelokale for de lokale talenter, der, hvis alt går vel, kan ende med at rejse verden rundt - akkurat som de to containere har gjort det.

- Vi er rigtigt glade for at vi med The Stage får en ny type venue i Aalborg. En slags intimscene, der er fleksibel og let at flytte rundt. I dag står vi på Trekanten, hvor den vil blive brugt til en masse aktiviteter, men den kan også bruges til eksempelvis Aalborg Festivals inde i midtbyen og andre musiske arrangementer rundt omkring i kommunen. Vi ved også allerede nu at Kulturmødet på Mors er interesseret i at låne den, siger Mads Duedahl, der er Sundheds- og Kulturrådmand.

The Stage er blevet til i et samarbejde mellem Himmerland Boligforening, DC Supply og Kulturhuset Trekanten, og fredag fik det lokale band Her Murder Case lov til at indvie scenen. Til stor fornøjelse for blandt andet Michael Mansdotter, der er leder af kulturhuset Trekanten:

- Vi er rigtigt glade for at Aalborg Øst nu har den her udendørs scene og øvelokale til glæde for borgerne i det østlige Aalborg. Efterspørgslen er stor og forhåbentlige kan The Stage være med til at bringe endnu mere liv til bydelen. Samtidig er vi glade for at den skal flytte rundt, så både vi og bydelen får en rigtig god mulighed for at gøre opmærksom på os selv. 

 
 
Foto: Pressefoto

 


Seneste nyt

fra Nordjylland