Ny regional 24-timers kanal på vej til alle nordjyder

Nordjyderne skal have meget mere regionalt TV fra 11. januar 2012.

Og det bedste er, at det hele allerede er betalt af licensen.
Højt til loftet - plads til livet. Sådan lyder TV2/Nords motto.
Og der bliver højt til loftet på den nye kanal, som alle i Nordjylland kan se fra 11. januar klokken 17.50.

- Først og fremmest vil nordjyderne opleve en kanal, der klokken halv, hver time dagen igennem giver dem et overblik over de vigtigste nyheder i regionen. Fra klokken 9:30 om morgenen til halv elleve om aftenen kommer vi til at levere nyheder til seerne, forklarer TV2/Nords nyhedschef Jesper Christiansen.

En række af dagens nyhedsudsendelser vil fortsat blive sendt på TV2, der fra årsskiftet bliver en betalingskanal, men samtidig sendes de på selve TV2/Nords kanal og her er de ganske gratis.

Kanalen, der i øvrigt beholder det velkendte navn TV2/Nord, kommer til at sende meget mere end nyheder.
Der bliver en lang række nye programformater på kanalen og de bedste af de nuværende programmer fortsætter.

- Medarbejderne arbejder intenst på at gøre de nye programmer klar. Der kommer et kulturmagasin, reportageserier, naturprogrammer og meget meget mere.
Vi kommer også til at sende mere sport og så får vi muligheden for at vise de allerbedste udsendelser fra TV2/Nords gigantiske arkiver, forklarer programchef Robert Bedsted.

Den nye kanal er politisk besluttet og betyder samtidig et endegyldigt farvel til den regionale time med navnet TV2/Nord PLUS. De bedste programmer herfra flyttes også over på kanalen og det hele får premiere den 11. januar 2012 klokken 17:50, hvor kanalen går i luften med et stort anlagt talkshow som omdrejningspunkt.

- Den 11. januar skifter alle programmer på de danske TV-apparater plads, så den dag skal alle lave en kanal-søgning. Og her vil man finde den nye regionale kanal blandt alle de andre. Kanalens ambition er at ændre nordjydernes TV-vaner. Vi vil gerne have alle i Nordjylland til at kigge indenfor i løbet af døgnet og derfor tilbyder vi en utroligt bred palet af programmer, så der er noget for enhver smag, forklarer Robert Bedsted, der sammen med programredaktørerne har brugt enhver ledig stund det seneste halve år med forberedelserne.

De første informationer om kanalen, dens indhold og hvordan man finder den er allerede offentligt tilgængelige på TV2/Nords hjemmeside.
Adressen er www.tv2nord.dk/nykanal


Seneste nyt

fra Nordjylland