Ny regionsdirektør fundet

Forretningsudvalget i Region Nordjylland har i dag indstillet den 53-årige Poul Bjerregaard til stillingen som regionsdirektør i Region Nordjylland.

Et enstemmigt Forretningsudvalg i Region Nordjylland valgte i dag Poul Bjerregaard som ny regionsdirektør. Regionsrådet skal senere på måneden tage endelig stilling til det valg.

Stillingen som regionsdirektør blev slået op i april måned, da tidligere regionsdirektør Per Okkels blev administrerende direktør i Danske Regioner. Der var ni ansøgere til stillingen, og siden har ansættelsesudvalget haft to samtalerunder med udvalgte ansøgere.

- Ansøgerfeltet var ikke bredt, men til gengæld var der indtil flere særdeles kvalificerede kandidater. Så vi endte med at skulle vælge imellem flere meget kvalificerede ansøgere, siger formand for ansættelsesudvalget, regionsrådsformand Ulla Astman (Soc.dem.).

Poul Bjerregaard er i øjeblikket direktør for Århus Købmandsskole. Desudover har han været direktør for cvu vita i Holstebro og Handelsgymnasiet i Mariager Fjord. Han er født og opvokset i Nordjylland.

Det forventes, at Poul Bjerregaard tiltræder stillingen som ny regionsdirektør den 1. august 2008.


Seneste nyt

fra Nordjylland