Ny sæson på Aalborg Teater sætter fokus på kærlighed

Foto: TV2/Nord

Aalborg Teater åbner op for en ny sæson i kærlighedens tegn.

- Det er kærligheden, ikke fornuften, som er stærkere end døden, er denne sæsons citat på Aalborg Teater. 

Hos Aalborg Teater vil man denne sæson vise kærlighedens potentiale. Med særligt fokus på kærligheden som tema, bliver den første forestilling på Store Scene Shakespeares store kærlighedshistorie "Romeo og Julie". 

- Med det udvalg af forestillinger vi byder på, sætter vi spot på de muligheder den giver for fremtiden. At der findes en vej, en opdrift og en kraft i kærligheden, men at det måske kan føles som om den, i den tid vi lever i, har vanskelige vilkår, skriver Aalborg Teater i en pressemeddelelse.

Der er ikke mindre end ti egenproduktioner på programmet denne sæson. Derudover vil der være fire gæstespil og Dialog-arrangementer. Aalborg Teater har i denne sæson også udvidet repertoiret med det nyeste tiltag Larsens Teatersuppe. Det nye tiltag foregår i teatrets café, hvor skuespilleren Jørgen W. Larsen står for hyggen med historier samvær og sang - og en skål hjemmelavet suppe. 

- Med et repertoire der spænder over både klassikere, komedier, musicals, familieforestillinger og ny dansk og udenlandsk dramatik ser jeg meget frem til den kommende sæson, siger Teaterdirektør Hans Henriksen i en pressemeddelelse. 

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord