Ny skole og børnehus i Vrå

Et enigt Børne- og Undervisningsudvalg i Hjørring har indstillet til Byrådet, at der opføres en ny skole og børnehus i forbindelse med Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Pris: 175 millioner kroner.

Indstillingen kommer efter, at det tidligere er besluttet, at der skal etableres en storinstitution i Vrå til erstatning for de tre nuværende børnehaver og fordi Vrå Skoles bygninger er stærkt nedslidte og uhensigtsmæssige - særligt i forhold til de krav der følger af folkeskolereformen, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Det har været vigtigt for udvalget, at sikre de bedst mulige forhold for børnene, og når vi har anlægsudfordringer både til de mindste børn i vuggestue og børnehaven og på skolen, så er det klogt at se det under ét, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget, Viggo Bilde (Lokallisten).

Den nye skole og børnehave anslås at ville koste 175 millioner kroner at opføre.

Kommunen forventer at de nye bygninger kan stå færdig i 2017, men Børne- og Undervisningsudvalget vil afsøge mulighederne for at beslutningsprocessen kan komprimeres, så at den nye skole og daginstitution kan tages i brug tidligere.


Seneste nyt

fra Nordjylland