Ny skolechef ansat

Stefan Møller Christiansen Foto: (Privatfoto)

Mariagerfjord Kommune har ansat Stefan Møller Christiansen som ny skolechef

 

Stefan Møller Christiansen starter i sin nye stilling den 15. februar 2015. Han får som ny skolechef ansvaret for udviklingen af 11 skoler med ca. 4300 elever i Mariagerfjord Kommune og så skal han også være med til at udvikle rammerne for skolens medarbejdere og ledere.

 

- Jeg har et klart indtryk af, at man skal være stolt af at være leder inden for skoleområdet i Mariagerfjord Kommune, fordi man vil noget med folkeskolen og også har mulighed for at præge udviklingen, siger Stefan Møller Christiansen og fortsætter:

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at sætte mig for bordenden, hvor jeg vil sætte en ære i, at Mariagerfjord fortsat er ambitiøs på folkeskoleområdet, og når de resultater, vi skal nå. Men også at vi i fællesskab og tæt samarbejde med politikere, ledere og medarbejdere samt børne- og familieområdet har fokus på at udvikle børn til deres fulde potentiale.

Stefan Møller Christiansen kommer til Mariagerfjord Kommune fra en stilling som skoleleder på Tranbjergsskolen i Aarhus Kommune og formand for skolelederforeningen i Aarhus. Han er uddannet skolelærer, Stefan Møller Christiansen er 44 år og bor i Hjortshøj. Han er gift med Lotte, som han har to børn med.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord