Politik: Ny spidskandidat og leder for Venstre i Aalborg Kommune

Jan Nymark Thaysen skal forsøge at hive borgmesterkæden af Thomas Kastrup-Larsen ved næste kommunalvalg.

Venstre i Aalborg Kommune har i aften fået sat navn på partiets spidskandidat til det kommende kommunalvalg i 2021.

Og der var ikke mange kandidater at vælge imellem, for det nuværende byrådsmedlem og gruppeformand for Venstre, Jan Nymark Thaysen, var den eneste kandidat på opstillingsmødet.

Jan Nymark Thaysen er både glad og beæret over, at han nu er ny spidskandiat for Venstre i Aalborg Kommune. 

quote Jeg har aldrig anset politik som en karrierevej men som en dybtfølt passion, og at jeg nu får muligheden for at stå i spidsen for Venstres byrådsgruppe, gør mig bare utrolig stolt.

Jan Nymark Thaysen, ny spidskandidat for Venstre i Aalborg Kommune.

-  Jeg har aldrig anset politik som en karrierevej men som en dybtfølt passion, og at jeg nu får muligheden for at stå i spidsen for Venstres byrådsgruppe, gør mig bare utrolig stolt. Jeg er drevet af ambitionen om altid at gøre mit bedste og gøre det på en ordentlig måde, hvor respekten for individet og vores forskelligheder er prioriteret. Jeg tror ikke på ”nemme” løsninger, men er garant for det lange og seje træk, hvor de gode og holdbare løsninger findes, siger Jan Nymark Thaysen.

Thaysen afløser Duedahl

Jan Nymark Thaysen afløser sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl, som ikke ønsker at stille op til kommunalvalget som spidskandidat for Venstre i Aalborg Kommune, men i stedet stiller op til regionsrådvalget, hvor han vil udfordre regionsrådsformand Ulla Astman.

Hanne Fjeldsø Greve, der er formand for Venstre i Aalborg Kommune, ser Jan Nymark Thaysen som det helt rigtig valg som spidskandidat til kommunalvalget i 2021.

- Han har nu været i det politiske maskinrum for Venstre siden 2014 og har i knapt seks år bestridt en række poster i udvalg og virksomheder. Det har givet ham en bred indsigt og et godt fundament i en lang række af kommunens politikområder, hvilket er en stor styrke. Netop det giver ham den indgang, der er så vigtig for at stå i front for arbejdet med at sætte den politiske retning for Venstre i Aalborg Kommune, siger Hanne Fjeldsø Greve.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland