Ny spiller til BFC Hot Shots

 Ny spiller til BFC Hot Shots

Brønderslev Hot Shots FC har i dag skrevet kontrakt med den 26-årige svenske forward, Felix Egestad, som kommer til klubben fra Herlev FC.

Felix Egestad har siden 1996 spillet i den bedste danske række, hvor han har produceret ikke mindre en 367 point (229 mål + 138 assists) i 214 kampe. Han har i sin karriere spillet for Herlev FC og Benløse FC, og har altid markeret sig som en sand point-maskine i disse klubber. Han er yderligere kendt for sin store tekniske kunnen, og sin evne til at score mål på den velkendte zorro-facon.

Han har vundet to danske mesterskaber med Herlev FC, og har deltaget i Europa Cuppen to gange. Han var topscorer for Benløse FC i sæsonen 2003/04, og havde flest assists i sidste sæson hos Herlev FC, der blev slået ud af kvarfinaleserien af netop Brønderslev Hot Shots.

Felix er svensk statsborger på trods af, at han har levet det meste af sit liv i Danmark.

- Felix flytter til Aalborg, hvor han skal studere. Derfor var vi i sagens natur hurtige til at få ham til Brønderselv, på trods af massiv interesse fra regionens andre klubber. Han er en rigtig dygtig og erfaren spiller, som vi betegner som en klassespiller i ligaen. Derfor er jeg skide glad for at vi kunne blive enige. Han kommer til at passe perfekt ind i klubbens målsætning om, at vi skal vinde det mest ædle metal i næste sæson, siger Thomas Lodberg, der er sportschef i Brønderslev Hot Shots.

Felix Egestad har foreløbigt lavet en kontrakt med Brønderslev Hot Shots, der udløber i sommeren 2009.


Seneste nyt

fra Nordjylland