Ny turisme strategi for Frederikshavn godkent

Foto: Tv2nord.dk

Bestyrelsen for Turisthus Nord godkendte tirsdag den 30. november den endelige turismestrategi for Frederikshavns Kommune.

Den nye turismestrategi for Frederikshavn Kommune er blevet godkendt. Det skete tirsdag, da bestyrelsen for Turisthus Nord vendte tommelfingeren op. Dette betød samtidig, at den blev sendt til orientering i kommunalbestyrelsen igår aftes, hvor der også var fuld opbakning til strategien. Det skriver Turisthus Nord i en pressemeddelelse.

Formålet med turismestrategien er, at styrke turismen i de tre områder - Skagen, Frederikshavn og Sæby - med henblik på at skabe vækst i hele kommunen. Og til at implementere strategien står kommunens turistdirektør René Zeeberg. Han påpeger vigtigheden af, at kommunen tør satse på turismen.

- Det er nødvendigt, at Frederikshavn Kommune satser aggressivt i den internationale oplevelsesøkonomi, hvor konkurrencen om turister, begivenheder, krydstogtruter, konferencer og møder er benhård. Foran os ligger en række muligheder, som kan blive afgørende for, om Skagen, Frederikshavn og Sæby kan udvide sæsonen og skabe flere arbejdspladser til gavn for hele området, siger han.