Ny Vendsyssel FF-træner vil gøre kritikere tavse med stor pointhøst

Den nye Vendsyssel FF-træner Erik Rasmussen vil komme kritikken af hans ankomst til Hjørring-klubben til livs ved at sikre klubben masser af point i løbet af forårssæsonen.

Det var en kold forårspremiere, Erik Rasmussen søndag fik på Vendsyssel FF's trænerbænk. Her kunne han i sne og blæst se sit hold spille 0-0 i det vigtige topopgør mod Fremad Amager.

Kølig har stemningen blandt nogle Vendsyssel-fans også været henover vinteren, hvor den tidligere AGF- og FC Midtjylland-træner er kommet til klubben. Først som sportsdirektør og assistenttræner og siden som cheftræner, da Rasmussen selv var med til at fyre Joakim Mattsson, som i efteråret førte Vendsyssel FF til en delt førsteplads i 1. division. 

- Joakim Mattsson gjorde det supergodt, mens hans og Erik Rasmussens stil kunne ikke forenes. Jeg tror dog stadig på, at vi kan rykke op i Superligaen, siger Vendsyssel-fan Tina Andersen.

- Jeg synes, det er superpositivt for Vendsyssel, at de har foretaget de ændringer. Det kan kun give os et løft opad, siger Allan Michaelsen, som var tilskuer til søndagens kamp mod Fremad Amager.

Den blandede modtagelse er dog ikke noget, der bekymrer 56-årige Erik Rasmussen, som har en lang karriere i fodboldens verden bag sig.

- Jeg har været i fodbold i så mange år, at jeg ved, at der altid er mange mennesker omkring fodboldhold, som har en mening, og det skal de have lov til. Det lever fodbolden også af, så jeg er temmelig ligeglad med, hvem der synes, det er godt, og hvem der synes, det er skidt, at jeg er kommet, siger Erik Rasmussen til TV2 Nord.

Målet for Vendsyssel FF er en top tre-placering i 1. division. Det vil give holdet muligheden for at rykke op i Superligaen, og trods søndagens pointtab ligger vendelboerne stadig til at indfri den målsætning. Vejr- og baneforholdene gjorde det svært at spille poleret fodbold i Hjørring søndag eftermiddag, men for den nye Vendsyssel-træner er spillet da heller ikke det vigtigste. 

- Vi bliver som trænere og spillere vurderet på point, så det eneste aftryk, jeg skal forsøge at sætte, er, at vi får en masse point, fastslår Erik Rasmussen.


Seneste nyt

fra Nordjylland