Ny VFF-sportsdirektør budt velkommen: - De små skridt er de sværeste at tage

Vendsyssel FF har ansat Glen Riddersholm som sportsdirektør i klubben. Tirsdag hilste den tidligere Superliga-træner på klubbens spillere og stab.

Det var et nyt, men velkendt ansigt, der tirsdag var med omkring morgenbordet i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor Vendsyssel FF's spillere og stab tog hul på dagens strabadser.

Den nordjyske Superliga-klub har ansat den tidligere Superliga-træner Glen Riddersholm som sportsdirektør. 46-årige Riddersholm afløser Mogens Krogh, som af personlige årsager valgte at forlade jobbet.

- Det er en udfordring, som jeg ser frem til. Det er en ny udfordring for mig i min karriere. Samtidig har jeg mødt en klub, som ud over at være velforberedt og professionel både er ambitiøs og også realistisk. Der er en pionerånd i Vendsyssel, som tiltaler mig og passer til den måde, jeg anskuer tingene på, så jeg glæder mig til at være med til at udvikle og etablere Vendsyssel FF i toppen af dansk fodbold, siger Glen Riddersholm.

Vendsyssel FF har handlet ganske hurtigt, efter at Mogens Krogh for mindre end to uger siden offentliggjorde sit stop. Krogh fratræder sin stilling 31. oktober, og 1. november indtager Glen Riddersholm skrivebordet på sportsdirektørkontoret.

- Jeg skal ind at kigge på organisationen, og når jeg har fået dannet mig et overblik, så skal vi se, om vi kan effektivisere nogle små ting i hverdagen og få sat struktur på nogle områder, og så skal jeg støtte og vejlede omkring det sportslige setup, så der venter rigtig mange opgaver, siger Glen Riddersholm.

Glæder sig til ny rolle

Glen Riddersholm har beskæftiget sig med fodbold i 33 år. Han var fra 2011 til 2015 cheftræner i FC Midtjylland, som han i 2015 førte til det danske mesterskab. Kort efter valgte Riddersholm at sige op i klubben, og han blev fra januar 2016 ansat som cheftræner i AGF. Et job, han havde indtil september sidste år.

Riddersholm skal i Vendsyssel FF prøve kræfter med et nyt job i fodboldverdenen. Denne gang bliver det ikke på træningsbanen og på trænerbænken, at han skal tilbringe mest tid.

- Der bliver mere ledelse, og det er noget, jeg har gået og overvejet og tænkt på i lang tid, om det var noget, jeg var klar til og havde lyst til at hoppe ud i. Da jeg fik henvendelsen føltes det helt rigtigt, og på den måde er det en udfordring, jeg ser frem til, siger Glen Riddersholm.

- De små skridt er de sværeste

Vendsyssel FF er i gang med sin første sæson i Superligaen, og de fleste af spillerne på holdet var med til at sikre oprykningen i sidste sæson. Glen Riddersholm mener, at han har mange spændende brikker at arbejde med.

- Det er en spillertrup, som sammen med klubben har taget store skridt på forholdsvis kort tid. Nu har klubben etableret sig i Superligaen og vist, at man kan være med i kampene, men de næste, små skridt er de sværeste at tage. Vi skal vise, at vi kan præstere over en lang periode og ikke bare i den enkelte kamp, og det er et stort arbejde, der venter foran os, lyder det fra den nyansatte sportsdirektør.

Har du gjort dig tanker om, at du skal tilføje truppen noget nyt udefra?

- Det har jeg slet ikke nået at vurdere. Jeg skal tættere på hverdagen, træningen og kampene for at kunne vurdere det, så det vil jeg lade fremtiden vise, siger Glen Riddersholm.

Ny sportsdirektør i Vendsyssel FF - Glen Riddersholm. 

Seneste nyt

fra Nordjylland