Ny vicedirektør i Aalborg Vandkoncern fundet

Foto: Pressefoto

Bo Laden ansættes som ny vicedirektør i Aalborg Vand Holding A/S. Han kommer fra en stilling som afdelingsingeniør for Aalborg Kloak A/S, hvor han senest har været konstitueret som direktør.

Aalborg nye vandkoncern ansætter Bo Laden som ny vicedirektør vicedirektør i Aalborg Vand Holding A/S og per 1. maj som direktør i de tre datterselskaber Aalborg Vand A/S, Aalborg Vand Entreprise A/S og Aalborg Kloak A/S. Bo Laden får dermed det daglige ledelsesansvar for samtlige medarbejdere i de tre selskaber.

Bo Laden har siden juli 2015 været konstitueret direktør i Aalborg Kloak og han vil gerne skabe et endnu bedre samarbejde mellem vand og kloak. 

- For mig er stillingen som vicedirektør i Aalborg Vandkoncern et drømmejob. Det tætte og stærke samarbejde mellem Vand og Kloak, som andre kommuner i årevis er blevet inspireret af, skal fortsætte, og jeg glæder mig til arbejdet med at videreudvikle, hente synergier og effektivisere hele det tekniske vandkredsløb – lige fra indvinding af rent, ubehandlet grundvand fra vandværkerne og til det rensede og behandlede spildevand fra renseanlægget, siger Bo Laden.  

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord