Nye ambitioner - uden Himmerland

Team Concordia vil med de nye sponsorer også lægge forrest i feltet i fremtiden, vurderer direktøren. Foto: Sven Erik Sode

Det nordjyske cykelhold Team Concordia Forsikring Himmerland ændrer navn og skruer samtidig op for ambitionerne. Nu skal de være Skandinaviens nye storhold.

Ambitionerne er så sandelig til stede forud for Team Concordia Forsikring Himmerlands pressemøde på torsdag.

- Vi har en strategi, der skal gøre os til et prokontinentalhold om 2-3 år. Og det virker meget sandsynligt med de nye navnesponsorer in mente, siger direktør Karl William Carlsen til TV2/Nord.

Ifølge Feltet.dk henter nordjyderne Martin Mortensen fra Vacansoleil-DCM og Kasper Klostergaard fra Saxo Bank-Tinkoff Bank samt sportschef Allan Johansen til at indfri de nye forventninger.

Målet er at blive et cykelhold på niveauet lige under Saxo Bank - Tinkoff Bank. Og det kræver nye ressourcer. Derfor bliver Himmerland erstattet med to nye navne af international karakter.

- Vi præsenterer også to nye ryttere, der kommer direkte fra Pro Tour-hold og har kørt flere store løb. Og det har kun været muligt med de to nye navnesponsorer, der skal stå efter Team Concordia Forsikring, siger Karl William Carlsen.

Så kort fortalt vil holdet se markant anderledes ud næste år - med nyt navn, nye ryttere, ny sportschef og større ambitioner. Og de mange nye elementer vil blive præsenteret på et pressemøde i Nyborg på torsdag.

Rygter

Tilgang:

  • Martin Mortensen - Vacansoleil-DCM
  • Kasper Klostergaard - Saxo Bank - Tinkoff Bank
  • Allan Johansen (Sportschef)

Kilde: Feltet.dk