To nye hovedsponsorer i Vendsyssel Elite Badminton

Vendsyssel Elite Badminton får ny hovedsponsor og flytter en enkelt hjemmebanekamp fra Frederikshavn til Skagen. Foto: Eframe.dk

Formand Jan R. Jensen underskrev kontrakten med de to nye hovedsponsorer på Skagen Fiskerestaurant. Til venstre ses Anders Mogensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel i Skagen, og til højre er det direktør, Willy B. Hansen, Skagen Havn. Foto: VEB

1 af 2

Sparekassen Vendsyssel og Skagen Havn har valgt at stå på øverste trin, når det gælder ligaklubbens sponsorer.

Vendsyssel Elite Badminton har fået to nye hovedsponsorer til klubbens elitebadmintonhold.

- Det er altafgørende for os at finde virksomheder, som har lyst til og kan se mulighederne i at samarbejde med os. Uden hovedsponsorer har vi ingen ligaklub i badminton i Skagen og Frederikshavn. Så enkelt kan det siges, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Sparekassen Vendsyssel er gået fra slet ikke at være sponsor i VEB til pludselig at være hovedsponsor.

- Med afdelinger i både Skagen, Frederikshavn og Sæby ligger det lige til højrebenet at samarbejde med VEB, som jo er hele kommunens ligaklub. Vi ved, at VEB samler talenterne på tværs af bygrænserne i Frederikshavn Kommune, og dermed viser klubben på mange måder vejen for mange andre i kommunen, siger afdelingsdirektør Anders Mortensen, Sparekassen Vendsyssel i Skagen.

Skagen Havn har været sponsor i VEB igennem flere år, men har ikke tidligere været hovedsponsor.

- VEB er er Skagens eneste ligaklub, og vi sætter pris på folk, der ikke bare har vilje, mod og ambitioner, men rent faktisk udlever deres drøm. Bortset fra Odense og Aarhus er alle ligaklubber i badminton fra Sjælland. Det strider derfor mod al sund fornuft, at Skagen siden 2006 har været med i Badmintonligaen. Det er god historie, som vi gerne vil være en del af, siger direktør Willy B. Hansen, Skagen Havn.

Ud over Skagen Havn og Sparekassen Vendsyssel er Frederikshavn Kommune hovedsponsor i VEB, som er et holdfællesskab mellem Frederikshavn Badmintonklub og Skagen Badmintonklub, der har eksisteret siden 2002.

Torsdag 26. november spiller Vendsyssel Elite Badminton for første gang i fem år en hjemmekamp i Skagen, hidtil har klubben spillet i Arena Nord i Frederikshavn.

Flere nyheder fra TV2 Nord