To nye Lotto-millionærer i Nordjylland - er du en af dem?

Lørdag blev Nordjylland hele to Lotto-millionærer rigere, og den ene er endnu ikke fundet.

Holdt du øje med Lotto-tallene lørdag aften? Ellers er der måske god grund til lige at tjekke din kupon i dag, søndag. For efter trækningen lørdag er der blevet hele to millionærer mere i Nordjylland.

Det meddeler Danske Spil.

Den første blev fundet i Aalborg Kommune, hvor en heldig spiller havde alle syv tal rigtige. Det gav direkte adgang til vinderpuljen, som lød på i alt 15 millioner kroner. Den skulle dog deles i to, da en anden heldig kartoffel i Gentofte også havde syv rigtige.

Begge vindere vil blive kontaktet af Danske Spil og tilbudt økonomisk rådgivning - det gør alle spillere, som vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Samtidig blev der udtrukket endnu to vindere i Millionærgarantien. Hver uge trækker Lotoo lod om to gange en million kroner på alle spillede rækker - og det betyder i realiteten, at alle kuponer kan være en million værd, selv om tallene ikke helt er med dig.

Den ene vinderkupon blev købt hos OK-Plus på Østergade 65 i Brovst. Så har du købt din kupon dér, er det en god idé at få den tjekket. Danske Spil har endnu ikke hørt fra vedkommende.


Seneste nyt

fra Nordjylland