Nye modstandere til Bruun og Poulsen

Visumproblemer for to afrikanske boksere skaber ændringer ved weekendens store boksestævne i Aalborg

Med blot to døgn til premierestævnet i Aalborg Kongres & Kulturcenter har den nystartede professionelle danske boksestald Euro Event været nødt til at skaffe nye modstandere til de to topnavne Kasper Bruun og Kim Poulsen.

De to letweltervægtere skulle begge have været i ringen mod boksere fra Tanzania, men problemer med at skaffe dansk visum til de to afrikanere har i 11. time spændt ben for de planer.

- Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt, for kampene har været planlagt i rigtig lang tid, men behandling af visum-ansøgninger er desværre ikke noget, vi har indflydelse på. Sådan er professionel boksning også. Det er ikke første gang, der kommer ændringer i sidste øjeblik.
Og det er sikkert heller ikke sidste gang, konstaterer promotor Allan Back.

I stedet glæder han sig over, at Euro Event har handlet hurtigt og allerede har skaffet nye stærke modstandere til Kasper Bruun og Kim Poulsen.

Begge får nu "fornøjelsen" af særdeles rutinerede boksere fra Georgien.
Kasper Bruuns nye modstander bliver 26-årige Nugzar Margvelashvili, der kommer til Danmark med en rekordliste på 23-15-0. Ti gange har han stoppet sin modstander.
Kampen bokses over otte omgange.

Kim Poulsen skulle have bokset ti omgange mod Deo Njiku fra Tanzania.
Hans nye georgiske modstander Beka Sajaia har på grund af det korte varsel betinget sig, at kampen lørdag aften bokses over otte omgange. 25-årige Beka Sajaia kommer til Aalborg med en rekordliste på 28 (KO 10)-16-1.

Der venter både Kim og Kasper en stor opgave, for det er et par hårde hunde, vi har fået fat i.
Det bliver svært for vores to boksere, så de skal virkelig levere varen, fastslår Allan Back.

Du kan se hele stævnet både lørdag og søndag på det nye TV2 Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland