Nyt elitehåndboldprojekt i Aabybro

I Aabybro forsøger de med kvindeholdet TEAM Aabybro at skabe et nyt elitehold

Kvindehåndbolden i Aalborg-området blev sidste år skudt langt tilbage, da Aalborg DH gik konkurs. Men nu er et nyt eliteprojekt stablet på benene. Holdet hedder TEAM Aabybro, og de vil bygge et hold op omkring nordjyske talenter, som lige nu kæmper med lange rejsetider til håndbold på højt niveau ved siden af studie og arbejde.

TEAM Aabybro spiller lige nu kun i 2. division, men holdet har ambitioner om rykke op i 1. division inden for få år. Drømmen er at skabe et nyt ligahold i Nordjylland som erstatning for Aalborg DH.

Søndag spillede TEAM Aabybro første kamp i sæsonen, og hjemme i Aabybro Hallen slog man FC Midtjyllands reserve- og talenthold, Ikast, med 28-24.

En af de spillere, som er rykket til TEAM Aabybro, er den tidligere landsholdsspiller Julie Aagaard. Da Aalborg DH gik konkurs, begyndte hun at pendle til Ringkøbing i den bedste række, men da hun også havde studie og studierelevant arbejde ved, blev den lange køretur hver vej for meget.

Men efter en kort pause fra håndbolden er hun nu tilbage på banen - i 2. division for TEAM Aabybro.

-Det her gav mig en mulighed for at kombinere studie og håndbold. Det er projekt, man kan se perspektiv i, og det betyder meget, siger Julie Aagaard til TV2/Nord.

Du kan se indslaget fra TEAM Aabybros første kamp i indslaget over artiklen.


Seneste nyt

fra Nordjylland