Nyt fritidsanlæg indviet i Østervrå

Borgerne i den lille nordjyske by har samlet to millioner kroner sammen til multibane og skaterpark, og lørdag blev den indviet.

Størstedelen af borgerne i Østervrå var i dag samlet til indvielse af byens nye fritidsaktivitet, som en arbejdsgruppe i byen har arbejdet på i flere år.

Fritidsanlægget består udover en legeplads af en såkaldt multibane til forskellige typer af boldspil og en skaterpark til løbehjul og skateboards.

- Det er fantastisk at se det hele i brug, for vi har knoklet med det i lang tid. Det startede egentlig bare med multibanen, men så spurgte vi borgerne, og så kom der flere ting på ønskelisten, lyder det fra Henrik Nielsen, som har siddet med i den arbejdsgruppe, der har skaffet midlerne og planlagt anlægget.

Den røde snor blev klippet af borgmester Birgit S. Hansen (S), som i sin tale understregede, at det er borgernes egen fortjeneste, at projektet overhovedet er blevet til noget. I dag er det nemlig ikke sådan, at kommunen kan stille op med en pose penge og arbejdskraft til den type projekter, lød det fra borgmesteren.

- Østervrå er et klasseeksempel på, hvordan borgere står sammen og arbejder hen imod noget, som er til gavn for hele byen. Det er fantastisk for familierne, at der er så godt et foreningsliv i byen, når ens børn skal vokse op, understreger Birgit S. Hansen.

Og ifølge byens unge har borgmesteren ret. Selvom der altid har været gang i fodboldbanerne, er det rart, at der er kommet nye aktiviteter til.

- Det er pissefedt, at vi har fået det her anlæg, for nogle gange har vi ikke rigtigt haft noget at give os til. Vi skal nok lige øve os på skaterramperne, men mon ikke det kommer inden så længe lyder det fra fjortenårige Matthias Spangenberg Nielsen, som var en af de første til at kaste sig ud fra ramperne på sit løbehjul.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland