Nyt hotel åbner på toppen af Slettestrand

Det tidligere Hotel Sanden Bjerggaard slår fredag dørene op i nye klæder og under navnet Hotel Nor.

På toppen af en bakke med udsigt over det meste af Slettestrand ligger der et hotel. Det har i lidt over et år stået lukket, men fredag kunne hotellet igen inviterer gæster indenfor til hotellets åbningsreception.

- Der er lidt stress på. Halvanden time, så kommer gæsterne, fortæller Sinne Lagrolet, der er blevet hotellets direktør. 

I den nye udgave hedder hotellet Hotel Nor, og murstenene har skiftet farve fra gul til grå. Tidligere husede bygningerne Hotel Sanden Bjerggard, der gik i konkurs i 2018.

Siden har galleriejer Jan Middelboe, der har galleri lige ved siden af, købt hotellet og sat det i stand i samarbejde med arkitekt Hans Henrik Hansen.

-  Vi synes, den gule farve var lidt for Skagen og der var mere national romantik omkring det, og vi ville tilbage til den originale farve, men synes, den hvide blev for kold. Så vi valgte at lave det i en grå tone, fortælle Hans Henrik Hansen. 

Da klokken rundede 13.00 på åbningsdagen væltede gæsterne ind, og den nye hoteldirektør var mere end tilfreds. 

- Jeg er helt overvældet. Jeg havde slet ikke regnet med, at der ville komme så mange, fortæller Stinne Lagrolet. 

Der er i alt 23 værelser på hotellet, der ligger på skrænten Lien med udsigt over det meste af Slettestrand. 

VIDEO: Kom med på rundtur i bygningerne, der tidligere husede Hotel Sanden Bjerggaard, men nu er blevet renoveret og netop åbnet som Hotel Nor på toppen af Slettestrand.

Seneste nyt

fra Nordjylland