Nyt kursus skal forberede studerende på Medicin-uddannelsen

Medicinuddannelsen på Aalborg Universitet er populær som aldrig før, og nu arrangere to nuværende studerende forberedelseskurser for nye mulige studerende.

Medicinuddannelsen i Aalborg er populær, og det stiller derfor store krav til kommende studerende, der har medicin som drømmestudie.

Det har to nordjyske medicinstuderende, Kasper Kristensen og Jesper Amstrup, selv oplevet. De har savnet et medicinstudieforberede kursus, der skal klæde potentielle medicinstuderende ordentligt på. Derfor har de nu slev oprettet et sådant kursus.

quote Vi lærer dem lidt forskelligt, så de bedre kan tage en beslutning, og virkelig kan få et indblik i, hvad studiet går ud på.

Kasper Kristensen, stifter af kurset

På kurset "Cursum Præ Medicus", får de måske kommende studerende lov til at stifte bekendtskab med uddannelsen. 

- Vi lærer dem lidt forskelligt, så de bedre kan tage en beslutning, og virkelig kan få et indblik i, hvad studiet går ud på, siger Kasper Kristensen.

Flere end 1.800 søgte i 2017 ind på medicinuddannelsen på Aalborg Universitet. Kun 165 blev optaget på den populære uddannelse.

Kasper Kristensen og Jesper Amstrup håber, at kurset vil gøre de studerende mere rustede til at vælge uddannelse, når der er ansøgningsfrisk den 15. marts.


Seneste nyt

fra Nordjylland