Nyt nederlag til White Hawks

Frederikshavn White Hawks fik et enkelt point med fra søndagens hjemmekamp, men holdet tabte i overtiden til Rødovre.

Frederikshavn White Hawks tabte søndag den tredje ligakamp i træk, da Rødovre Mighty BUlls kunne rejse fra Frederikshavn med en sejr på 6-5 efter en scoring i overtiden.

Dermed formåede det skadesplagede og karantæneramte White Hawks-mandskab ikke at revanchere tirsdagens udebanenederlag på 1-5 til netop Rødovre og fik heller ikke rejst sig efter fredagens nederlag i lokalopgøret mod Aalborg Pirates.

Frederikshavn White Hawks bragte sig foran med 5-4, da der manglede tre et halvt minut af kampen, men med knap halvandet minut igen udlignede Rødovre, og gæsterne scorede altså igen i overtiden og fik dermed det ekstra point med sig hjem.

Så gik det til gengæld noget bedre for Aalborg Pirates, der vandt en sikker sejr på 5-1- ude over Herlev Eagles.