Nyt rådhus på vej i Vesthimmerland

Projektet med det nye rådhusbyggeri i Vesthimmerlands Kommune er nået et skridt videre. Vinderen af totalentreprisen er fundet.

Byrådet i Vesthimmerlands Kommune har torsdag den 17. december godkendt administrationens indstilling om at indgå totalentreprisekontrakt med A. Engaard/Færch og Co. om opførelsen af det nye rådhus, der skal bygges sammen med jobcenteret i Aars. 

I forbindelse med projektet er der afholdt en omvendt licitation blandt de prækvalificerede konsortier, og vinderen er fundet blandt de indkomne bud efter en dommervægtning.

Sådan ser Vesthimmerlands Kommunes nye rådhus til at se ud. Huset skal bygges sammen med jobcenteret i Aars.
Sådan ser Vesthimmerlands Kommunes nye rådhus til at se ud. Huset skal bygges sammen med jobcenteret i Aars.
Foto: Vesthimmerlands Kommune

Denne vægtning er ifølge kommunen foretaget ud fra tilbuddets økonomiske værdi, tilbuddets arkitektoniske/tekniske værdi samt organisation og planlægning.

- Jeg er glad for, at vi nu står overfor at kunne igangsætte projektet med at opføre et nyt rådhus i Vesthimmerland. Det bliver en styrke, at vi får én samlet indgang for borgerne i og med, at Jobcenter og rådhus kommer til at hænge sammen. Det nye rådhus vil også opfylde rammerne for den moderne arbejdsplads, så vi også i fremtiden kan tiltrække de dygtigste medarbejdere, siger borgmester Knud Kristensen. 

- Samtidig er det vigtigt for mig, at vi har valgt en totalentreprise, der holder sig inden for de økonomiske rammer, vi har afsat til projektet, siger borgmesteren. 

Det nye rådhus forventes at stå færdigt i sommer 2017.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland