Nyt studiefællesskab på Østre Havn: Skal sætte skub i bydelen

Et studierum på 350 kvadratmeter skal skabe liv på Østre Havn i Aalborg.

Østre Havn i Aalborg har gennem de seneste år været gennem en stor forvandling fra industriområde til en helt ny bydel med ungdomsboliger, lejligheder og Aalborg Cable Park, hvor man kan prøve kræfter med wakeboarding.

Nu er der endnu mere nyt på vej i området. Mandag åbner et studierum, som blandt andet skal tiltrække studerende, der har brug for et sted at arbejde.

Det er A. Enggaard, der står bag studierummet på Østre Havn. Entreprenørvirksomheden er i forvejen en af hovedspillerne bag den nye bydel, som stadig er under opbygning.

- Studierummet er en del af vores ambition om, at der også skal være byliv i områderne allerede inden, at de nye bydele eller kvarterer står færdige, siger direktør Asger Enggaard.

Det nye studierum på 350 kvadratmeter ligger på Stjernepladsen med Musikkens Hus og Nordkraft som nærmeste naboer. Asger Enggaard håber på, at det kan være med til at lokke nye beboere til Østre Havn.

- Vores ønske er, at studierummet skal være pulserende og livligt for derved at smitte af på resten af Østre Havn og vise potentialet for den nye bydel, siger Asger Enggaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland