Nyt TV 2-samarbejde: Christiansborg rykker tættere på Nordjylland

TV2 Nord og seks af de andre tv2-regioner har nu en fælles redaktion på Christiansborg.

TV 2’s politiske journalister og fotografer er rykket ind på Christiansborg. Her vil de sørge for at regionale spørgsmål og sager i langt højere grad når politikerne. Samarbejdet mellem TV 2 og de syv ud af Danmarks otte regioner skal nemlig styrke regionernes dækning af de folkevalgte samt de konsekvenser, som lovgivningen har i eksempelvis Nordjylland.

- Det er et spørgsmål om hverdag og virkelighed. Det er ikke så meget et spørgsmål om nordjyderne skal vide noget. Det er ligeså meget et spørgsmål om, at vi kan bringe de spørgsmål, som nordjyderne har, ind på Christiansborg og stille politikerne de spørgsmål, som jo egentlig er det, der fylder ude hos os, men som måske ikke når de mange hundrede kilometer fra Nordjylland og ind på borgen, lyder det fra Mikael Justesen, direktør, TV2 Nord

Redaktionen på Christiansborg blev fredag åbnet af pressens minister, statsminister Lars Løkke Rasmussen.

- Der er længere fra København ud, end der er udefra og ind til København, og den afstand skal der bygges bro over. Det tror jeg, det her samarbejde kan medvirke til, fortæller statsminister Lars Løkke Rasmussen (Venstre)  


Seneste nyt

fra Nordjylland