Nyudklækket millionær: Jeg glædede mig bare, til gæsterne gik, så jeg kunne juble

En heldig Lottovinder havde travlt med at få gæsterne sendt hjem, da han pludselig fik et meget uventet opkald.

Selvom chancerne er små, er det for de fleste nok lidt af en skuffelse, når lottokuponen igen-igen ikke bringer nogen gevinst med sig. En mand fra Aalborg fik dog med bare ét telefonopkald vendt skuffelsen til glæde, da Danske Spil kunne meddele ham, at Millionærgarantien havde tilsmilet netop ham. Han var nemlig den heldige vinder af 1 million kroner.

- Jeg blev ringet op af et nummer, jeg ikke kendte. Da jeg fik at vide, at vedkommende var fra Danske Spil, så vidste jeg med det samme, jeg havde vundet en gevinst, siger den glade vinder, der dog ønsker at forblive anonym. 

Han havde huset fyldt med gæster, da telefonen ringede, og var derfor ikke just meget for at eksplodere af glæde med det samme. Det kunne derfor ikke gå hurtigt nok med at sige pænt farvel til gæsterne.  

- Jeg havde gæster, og jeg glædede mig, til de gik, for jeg ville jo ikke springe op i loftet, imens de var der, fortæller han.  

Så snart der var sagt farvel, kunne han dele den glædelige nyhed med sin kone, der helt forståeligt blev meget glad. 

- Ja, der blev godt nok ikke sovet meget den nat, vi lå bare og tænkte, og tænkte, og tænkte over, hvad der nu skulle ske, siger han og tilføjer: 

- 1 million kroner er godt nok mange nuller. 


Seneste nyt

fra Nordjylland