Ochs er tilbage i truppen for AaB

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Mandag aften tager AaB i mod Esbjerg i den sidste kamp i spillerunde syv af Superligaen. Og efter 14 dage med karantæne er den nytilkomne tysker, Philipp Ochs, igen til rådighed for Morten Wieghorst.

Efter weekendens kampe i Superligaen er AaB blevet forvist til fjerdepladsen i tabellen. Men mandag aften har nordjyderne muligheden for igen at spille sig helt til tops i Superligaen, når oprykkerne fra Esbjerg fB kommer på besøg på Aalborg Stadion.

Det kræver dog, at aalborgenserne kan få gang i målmaskinen, hvilket ikke var tilfældet i den seneste kamp mod AC Horsens, som endte 0-0. Men modsat kampen mod Horsens, så har AaB igen den nyerhvervede offensive satsning, Philipp Ochs, til rådighed.

Tyskeren har netop udstået den karantæne, han pådrog sig efter sin debutkamp mod FC Nordsjælland. En kamp hvor han foruden et rødt kort også blev noteret for en scoring.

Til gengæld må AaB klare sig uden Kaptajn Würtz, som er ude med en fibersprængning. 

Læs også AaB tæt på salg af Edison Flores

Aftenens modstander fra Esbjerg kommer til Aalborg med masser af selvtillid i bagagen. I den seneste spillerunde drog vestjyderne nemlig til Brøndby og vendte retur med en 1-0 sejr.

- Esbjerg er et hold, der især i defensiven har forbedret sig markant fra sæsonstart og indtil nu, og senest vandt de en flot sejr i Brøndby, hvor de også var dygtige og havde masser af fart i deres omstillinger, siger AaB’s cheftræner, Morten Wieghorst.

Men Morten Wieghorst er dog fortrøstningsfuld og har tillid til sine tropper.

- Deres offensive styrker skal vi selvfølgelig med en ny koncentreret indsats forsøge at dæmme op for, og vi ved også, at vi er en svær modstander for de fleste, og det skal Esbjerg med hjælp fra vores fans kunne mærke, siger han

AaB har ikke tabt på hjemmebane siden den 2. april i år.

Der er kickoff klokken 19.00 og kampen kan ses på TV3 Sport.

Flere nyheder fra TV2 Nord