Ølglade damer indtager festival: Kvinder kan da ikke lide øl

Nordic Brew festival får besøg af nogle meget ølglade damer, der indtager scenen med foredraget "Kvinder ka' da ik' li ' øl".

Der bliver fokus på nogen, der ikke umiddelbart er øllens største målgruppe, når Nordic Brew festival løber af stablen i Frederikshavn. Der er nemlig kvinder på programmet, når De Ølglade Damers Klub indtager scenen. De har en helt speciel teknik til at få flere kvinder med på deres hold.

- Vi tror på, at vejen til særligt kvinders hjerter ikke går gennem en detaljeret beskrivelse af humlesorter, malttyper og brygteknikker, men at det handler mere om den gode fortælling, den kulturelle indsigt og ikke mindst SMAGEN! siger Christine Danielsen, der er en af damerne i den ølglade klub.

quote Vi tror på, at vejen til særligt kvinders hjerter ikke går gennem en detaljeret beskrivelse af humlesorter, malttyper og brygteknikker, men at det handler mere om den gode fortælling, den kulturelle indsigt og ikke mindst SMAGEN!

Christine Danielsen, De Ølglade Damers Klub

Det er femte gang at Nordic Brew festival afholdes i Frederikshavn. Her får du en øl-oplevelse af kaliber, når bryghusene rykker ud med deres bedste vare. Det bliver en weekend i humlens tegn, som Arena Nord byder indenfor til. Der er øl for enhver smag, så både mænd og kvinder kan få sig en god oplevelse med humlen og inspiration til, hvordan man også kan bruge øl.  

- Gæsterne på Nordic Brew Festival kan forvente, at vi kommer med en masse energi. For os handler ølsmagninger ikke om at vise omverden, hvem der ved mest om øl, men at stille sig nysgerrig overfor øllet og dets muligheder, siger Christine Danielsen.

Foredraget med De Ølglade Damers Klub kan opleves den 26. oktober klokken 20.00.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland