Offers tilstand kritisk

Den mand, der natten til den 30. december blev fundet bevidstløs på gaden i Hurup efter et voldsomt overfald, er endnu ikke ved bevidsthed.

Det er endnu uvist om en 42-årig mand fra Sydthy ender med varige men, efter han blev udsat for et voldsomt overfald i Hurup natten til den 30. december. Her blev han fundet bevidstløs på gaden, og han har siden da ikke været til at komme i kontakt med. Det oplyser kriminalassistent Erik Krogh fra Thisted Politi.

Lokalpolitiet i Thisted anholdt kort efter overfaldet tre unge mænd, der blev varetægtsfængslet frem til den 27. januar. De tre mænd har overfor politiet erkendt, at de har kendskab til sagen, og de har ikke modsat sig varetægtsfængslingen. Men politiet kan ikke oplyse yderligere om deres forklaringer i retten, da varetægtsfængslingen foregik for lukkede døre.

De tre mænd er sigtede efter paragraf 245 om grov vold, men hvis den 42-årige mands tilstand ikke forbedres, så kan der blive tale om, at sigtelsen bliver revideret, og der bliver udvidet til også at omhandle, at den 42-åriges førlighed er bragt i fare.

Manden blev efter overfaldet bragt til Aalborg Sygehus, hvor han har været indlagt på neurologisk afdeling. Han er nu overført til Thisted Sygehus.


Seneste nyt

fra Nordjylland