Officielt: Kasper Kusk til FCK på femårig kontrakt

Københavnerklubben henter den tidligere AaB'er hjem på en femårig kontrakt.

Fra den kommende sæson spiller Kasper Kusk igen i Superligaen og igen med tallet 17 på ryggen. Det bliver bare ikke i en rød og hvid trøje.

FCK har nemlig hentet den talentfulde nordjyde hjem fra Twente på en femårig kontrakt.

- Kasper er en spiller, vi længe har ønsket os at se i F.C. Københavns trøje og vi er meget tilfredse med, at det nu kommer til at ske. Vi glæder os meget til at se Kasper folde sit store talent ud i København, siger FCK-manager Ståle Solbakken.

Kasper Kusk var en af de bærende kræfter i AaB's The Double-sæson hvor han leverede 12 mål og otte assists, men kort efter triumfen skiftede han en tilværelse med masser af spilletid ud med et udlandseventyr, der endte som en fiasko.

I hollandske Twente varme Kasper Kusk bænken inden han røg helt af holdet.

- Kasper har haft et uheldigt forløb i Twente, men han har vist både for AaB og landsholdet, at han kan spille på højt internationalt niveau, hvor han bidrager med både målfarlighed og assister. Han har en høj spilintelligens og han har stadig masser af potentiale, der kan løfte ham til en endnu højere hylde. Det er vi sikre på, at han vil gøre i København, siger Ståle Solbakken.

For hovedpersonen selv er skiftet fra hollandsk fodbold og tilbage til dansk ikke et nederlag.

- For mig er det her ikke et skridt tilbage, men et skridt frem. F.C. København er en stor klub. Ikke bare i Skandinavien, men også internationalt. Jeg glæder mig meget til at få en frisk start, spille en masse fodbold og ikke mindst bidrage til, at F.C. København kan vinde flere titler, siger Kasper Kusk.


Seneste nyt

fra Nordjylland