Officielt: Peter Bredsdorff-Larsen ny AaB-træner

AaB Håndbold har lavet en to-årig aftale med A-landsholdets nuværende assistenttræner Peter Bredsdorff-Larsen, der fra næste sæson overtager cheftrænerjobbet i AaB.

Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

Sportsdirektør Jan Larsen glæder sig over aftalen med Peter Bredsdorff-Larsen.

- Peter har en masse kvaliteter, vi synes passer godt til AaB som klub. Han har international erfaring igennem sit virke med landsholdet, og på klubplan var han i sidste sæson med til at føre Vrold/Skanderborg op i Tele 2 ligaen. Vi er sikre på, vi i Peter har fundet den rigtige mand til jobbet.

Udover assistenttrænerjobbet på landsholdet, har 40-årige Peter Bredsdorff-Larsen tidligere været cheftræner i både Vrold/Skanderborg og Randers HK, er selv tidligere elitespiller og har derudover syv års erfaring som leder i erhvervslivet. Han ser frem til starte i sit nye job i AaB Håndbold.

- Jeg glæder mig til at gå i gang med arbejdet og bygge videre på den udvikling, der er i gang i AaB. Jeg ser et stort potentiale i klubben, der har et fantastisk fundament at bygge på. Der er for mig ingen tvivl om, at AaB er et af de mest attraktive steder at blive cheftræner i Danmark, og jeg føler, det er det helt rigtige sted for mig, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland