Officielt: Søren Pedersen skifter fra Skjern til Aalborg Håndbold

Målmanden, der tidligere har spillet i Aalborg, har skrevet under på en ét-årig kontrakt med den nordjyske klub.

Efter fem års fravær vender målmanden Søren Pedersen, 30 år, tilbage til Aalborg Håndbold 1. juli. Han tiltræder på en et-årig kontrakt.

Han bliver dermed en af tre keepere i Aalborg Håndbold i den kommende sæson.

- Der er fortsat uvished om Søren Westphals helbredstilstand, efter at han nu to gange har været ude i lang tid med en hjernerystelse, siger direktør Jan Larsen i en pressemeddelese.

- Vi er derfor nødt til at gardere os med en ekstra målmand med det hårde program, der venter i både 888ligaen og i Champions League. Målmandstrioen næste sæson består således af Mikael Aggefors, Søren Pedersen og Søren Westphal.

Aalborg Håndbold og Søren Pedersen har et nært kendskab til hinanden. Det er tredje gang i karrieren, thyboen Pedersen er at finde i klubben. Første gang var i 2003-2007 med to sæsoner som U 18 og de to første seniorsæsoner i AaB Håndbold. I 2010 vendte han tilbage i to sæsoner i Aalborg Håndbold, inden turen gik tilbage til Mors-Thy Håndbold i 2012-2014. De seneste tre sæsoner har han vogtet målet i Skjern Håndbold.

- Søren Pedersen er efterhånden en rutineret herre i målet efter 12 sæsoner i ligaen, og det er tredje gang, han skal spille Champions League. Vi kender ham som en rigtig dygtig målmand, og han kender desuden klubbens værdier, så det er et godt match, siger Jan Larsen.

- Det bliver spændende at komme "hjem", og jeg glæder mig til at blive en del af Aalborg Håndbold igen. Der venter en utroligt spændende sæson, og det er altid noget specielt at spille i Jutlander Bank Arena foran landets største håndboldpublikum, siger Søren Pedersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland