Officielt: Vendsyssel FF henter ghaneser i Holland

Vendyssel FF har tirsdag forstærket holdet med to offensivspillere.

På transfervinduets sidste dag har Vendsyssel FF, der ikke lægger skjul på deres Superliga-ambitioner, forstærket truppen med to nye spillere.

22-årige Shadrach Eghan kommer til Vendsyssel FF fra FC Twente i Holland og har fået kontrakt i Vendyssel til juni 2019. Han har i den forgangne uge trænet med Vendsyssel FF.

- Shadrach Eghan viste rigtig lovende takter i sidste uge under prøvetræningen. Han besidder nogle helt fantastiske færdigheder vi normalvis ikke ser i den danske 1. division og Superliga. Han er ekstremt hurtig, har en fremragende teknik og er rigtig dygtig i mand-mand situationer, udtaler Erik Rasmussen, der er formand for Vendyssel FF's sportslige udvalg i en pressemeddelelse.

Hør Vendsyssel FF's tekniske direktør vurdere klubbens muligheder for oprykning til Superligaen.

Shadrach Eghan er offensiv midtbanespiller og har spillet mere end 40 kampe for Twente i den hollandske Æresdivision og har flere U-landskampe for Ghana på CV'et. Han påbegynder træningen i Vendsyssel FF så snart hans opholds- og arbejdstilladelse er på plads.

- Shadrach er en spiller fra en ”hylde” vi normalvis ikke kan skrive kontrakt med, men vi har fået forhandlet en rigtig god aftale på plads med såvel FC Twente og spilleren. Hertil kommer, at Shadrach har et stort videresalgspotentiale, hvilket altid er vigtigt for os når vi indgår aftaler med nye spillere, lyder det fra Vendsyssel FF's bestyrelsesformand Jacob Andersen.

Udover Shadrach Eghan har Vendsyssel FF hentet angriberen Christian Moses fra Sierra Leone i samarbejdsklubben FC Lion Pride i Sierra Leone.

Christian Moses er hentet til Vendsyssel FF på en lejeaftale, der løber for resten af sæsonen. Han kan, ligesom shadrach Eghan, påbegynde træningen i Hjørring, når opholds- og arbejdstilladelser er faldet på plads.

- Christian Moses er en spændende ung angriber fra Sierra Leone, som med sin fart og udfordrende spillestil er et spændende supplement til vores øvrige angribere i truppen. Med Christian Moses på plads råder vi nu over 4 meget kompetente angribere i Thomas Dalgaard, Tiago de Leonco, Ninos Gouriye samt Christian Moses. Dette giver Joakim Mattsson gode muligheder for at kunne variere i det taktiske oplæg fra kamp til kamp, udtaler Erik Rasmussen i en pressemeddelelse. 

Vendsyssel FF har i vinterpausen sagt - midlertidigt - farvel til Washington Brandao, der er taget tilbage til hjemlandet Brasilien på en lejeaftale for resten af sæsonen. Til er kommet Dario Tanda og Ninos Gouriye fra Holland. De er hentet henholdsvis på fri transfer og og i Randers FC. Derudover er Moses Opondo blevet hentet i AaB.


Seneste nyt

fra Nordjylland