Øjeblikkeligt blokade-stop

 Øjeblikkeligt blokade-stop

Vi vil ikke genere kunderne, siger Falck-reddernes talsmand

Falckredderne valgte torsdag formiddag at ophæve blokaderne mod fire af landets fem vagtcentraler. Det oplyser reddernes talsmand Kim Elkjær.

Redderne blokerede ellers fra morgenstunden de fire vagtcentraler - men efter redderne i Brønderslev blev bedt om at forlade området foran centralen, har Aktionsgrupperne, der står bag blokaderne, valgt at opløse blokaderne frivillig.

- Vi opløser blokaderne øjeblikkeligt, frivilligt og på reddernes eget initiativ alle demonstrationer på vagtcentralerne i landet. Vi reddere ønsker ikke unødig gene på vores abonnenter, kunder og kolleger, siger Kim Elkjær.

- Vi håber, at ledelsen nu vil revurdere deres unødige tiltag, således vi kan få ro til en rolig og velovervejet afstemning på landsplan, siger Kim Elkjær.

Redderne valgte at blokere flere vagtcentraler, fordi de var sure over, at Falck i avisannoncer fortalte, at der var indgået forlig med redderne, og at koncernen igen kunne tilbyde kunderne fuld service. Det vil sige, at Falck har bedt kolleger i branchen - f.eks. automekanikere og taxachauffører - om at hjælpe folk, indtil redderne igen går i arbejde, når der er stemt om forliget den 20. juni.
/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland