OL-guld til nordjyde

Peter Rosenmeier kæmpede sig til guld ved De Paralympiske Lege i Beijing. Finalen bød på drama og spænding til det sidste i en udsolgt bordtennishal.

Bordtennisspilleren Peter Rosenmeier, der oprindeligt er fra Hadsund, sikrede guld til Danmark ved De Paralympiske Lege i Beijing, da han i finalen torsdag besejrede tyskeren David Arnold med 3-1 i sæt i mændenes klasse 6. En modstander, som danskeren specifikt har trænet de sidste mange år på at slå.

Peter Rosenmeier lagde skidt ud i første sæt og var nede med 9-5 undervejs, men pludseligt var det som om, alvoren gik op for Rosenmeier, der kæmpede sig tilbage og vandt sættet 11-9.

Andet sæt spillede Rosenmeier mere roligt. Det var tydeligt, at han slappede af foran publikum på det fyldte
bordtennisstadion. Sættet vandt danskeren 11-6.

Da sejren lige pludselig var inden for rækkevidde, blev kampen mere nervebetonet. De to duellanter tog skiftende føringer og havde flere sætbolde hver. David Arnold tog dog til sidst sættet 13-11.

I fjerde sæt viste Rosenmeier endelig, at de mange års forberedelse på David Arnold var sliddet værd. Med sikre, hårde skud ud i bordets sider hamrede Rosenmeier guldet hjem 11-6.

Bordtennisspillerens sejrsråb overdøvede næsten det begejstrede publikum.


Seneste nyt

fra Nordjylland