Ombejlet Linda P i Aalborg

Ungdomsredaktionen er godt i gang med optagelserne til programmet Raptum. Ungdomsreporterne fulgte tre Linda P fans, da de skulle møde deres idol i Aalborg.

Programmet Raptum sætter fokus på kendte personligheder. Undervejs i efterårsferien forsøger ungdomsredaktionen at blive klogere på, hvordan det er at være kendt - hvorfor vil man overhovedet være kendt og hvad er fordelene og ulemperne?

Onsdag var Danmarks mest populære kvindelige stand up komiker, Linda P, i Aalborg for at møde sine fans og give autografer. Hendes seneste show "Linda P og mig" er netop udkommet på DVD, så de mange fans havde mulighed for at få signeret både plakater og DVD'er.

Tre af TV2/NORDs ungdomsreportere, Karen Sofie Vejen Jørgensen, Kamilla Jæger Christensen og Signe Boel, var på pletten, da Linda P kom til byen. Her mødte de tre af komikerens fans, som spændt havde taget plads i køen for at få Linda P's signatur.

Ungdomsreporterne fulgte Linda P's fans, da de mødte hende, og endda fik en autograf på bagsiden af deres mobiltelefoner.

Efterfølgende talte reporterne også med Linda P til en kort snak - blandt andet om, hvor det mærkeligste sted er, hun har givet en autograf.

Se et billedgalleri fra mødet med Linda P øverst i denne artikel. Hele Raptum udsendelsen kan ses på TV2/NORDs egen kanal mandag 22. september klokken 19.


Seneste nyt

fra Nordjylland