Dobbeltdrab i Vejgaard: Fem-syv personer efterlyses

En gruppe på op mod syv personer stod bag mordbranden i Aalborg - En af gerningsmændene blev selv antændt. Nu efterlyser politiet vidner i sagen.

To personer mistede livet tirsdag aften efter en påsat brand på Heimdalsgade i Aalborg. Gerningsmændene var en gruppe på mellem fem og syv personer. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Vidner har efter branden set gruppen af gerningsmænd løbe ned ad Heimdalsgade og ud for nummer fire lagde en af gerningsmændene sig på jorden. Han var selv blevet ramt af flammerne,og var antændt fra underlivet og ned.

Her fik han hjælp af de øvrige gerningsmænd, der med deres hænder forsøgte at slukke ilden. Også et vidne hjalp gerningsmanden, idet vidnet med vand slukkede ilden på ham. Det oplyser, Sune Myrup, der er Politikommissær ved Nordjyllands Politi.

Herefter løb gerningsmændene videre til Nørre Tranders Vej, hvorfra de ad et stisystem løb ned til parkeringspladsen ved Vejgaard bibliotek.

Her har endnu et vidne set, at gerningsmændene kørte væk i to mørke personbiler, hvoraf den ene muligvis var en Honda Accord, fortæller Sune Myrup.

Politiet efterlyser nu flere vidner, som har set noget.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der i går aftes omkring klokken 20.30 til 21.00 har set fem til syv personer iført mørkt tøj, der har bevæget sig i området omkring Hadsundvej, Nørre Tranders Vej, Odinsvej og Heimdalsgade, siger Sune Myrup.

Politiet formoder, at der er anvendt brandbare væsker på gerningsstedet, hvorfor de også efterlyser vidner, der tirsdag var på tankstationer i Aalborg-området, og har lagt mærke til, om nogen har købt benzin i dunke eller på flasker.

Herudover efterlyser politiet vidner, der har kendskab til personer, der har brandskader på hænder eller ben.

Nordjyllands Politi har endnu ikke flere  oplysninger om de indebrændte, der i løbet af onsdag skal obduceres.

 

Nordjyllands Politi har sat massivt ind for at få opklaret hvem, der slog to personer ihjel i en mordbrand i Vejgaard tirsdag aften.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland