Opdateret: Motorvej genåbnet

Motorvej E39 er spærret i sydgående retning. Trafikanter bør finde en alternativ rute. OPDATERET 18.55

Onsdag aften er motorvej E39 spærret i sydgående retning mellem Vestbjerg og Høvejen. Trafikkanter bedes finde alternative ruter, og der må påregnes længere rejsetid.

Nordjyllands Politi oplyser, at den er spærret på grund af et uheld. Politi og redningsmandskab er på vej. De forventes fremme klokken 17.20. Det er endnu uvist, hvad det er for et uheld.

OPDATERET Motorvejen er igen åbnet for trafik.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi Heine Hansen oplyser, at det var et trafikuheld med to havarerede biler.

- Det var en personbil, der kørte med en trailer. Den blev påkørt bagfra af en anden bil, så begge kørte galt, siger han.

Han fortæller, at en 11-årig pige i den første bil kom til skade, da trækstangen fra traileren trængte ind i bilen. Pigen er kørt til Aalborg Sygehus. Det er uvist, hvor slemt til skade hun er kommet, men hun er udenfor livsfare.

Politiet afledte trafikken med en patruljevogn, der holdt på tværs af kørebanen - og i følge Heine Hansen, var en del af de øvrige trafikanter dårlige til at lette på speederen.

- Folk kørte meget hurtigt, og jeg vil opfordre dem til fremover at lette på speederen, når de ser blå blink på motorvejen. Man ved ikke, hvad det er, der kommer fremme. Og selvom det måske ikke er noget særligt, så kør alligevel roligt. De kan jo drøne videre, når de er kommet forbi


Seneste nyt

fra Nordjylland