To opgange evakueret efter brand i pizzeria

Foto: Per Frank Paulsen

Søndag aften udbrød der brand i pizzeriaet Kebabistan på Vesterbro i Aalborg. To opgange blev evakueret, men ingen er kommet noget til.

Nordjyllands Politi og Beredskabscenter Aalborg evakuerede søndag aften to opgange på Vesterbro i Aalborg.

Klokken 19.43 indløb der melding om en brand i pizzeriaet Kebabistan, der ligger i stueetagen på Vesterbro 72.

- Det var en ret voldsom brand og butikken er svært brand- og sodskadet, fortæller indsatsleder Peter Reinau fra Beredskabscenter Aalborg.

- Det er noget af det her - en brand i sådan en fem-seks etagers høj bygning - vi er rigtig bange for, men vi fik slået branden hurtigt ned, og det viste sig heldigvis også at ventilationen løber bag på bygningen og ikke inde i den, så den kunne brede sig der, siger han videre.

Beredskabet sendte ved ankomsten røgdykkere ind i opgangen og ved politiets ankomst påbegyndte man evakuering af naboejendommen.

- Og jeg har netop fået at vide, at alle er ude og uskadte. Det gælder også nogle små søde katte fra nummer 74, fortæller indsatslederen.

Vesterbro var i forbindelse med branden spærret, men var klokken 20.20 igen åben for trafik.

Nordjyllands Politi måtte anholde en person, som ikke ville efterkomme betjentenes ordrer om ikke at gå ind i opgangen. I den forbindelse blev manden voldelig overfor betjentene, og han er derfor blevet sigtet for vold mod tjenestemand, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogen Hougesen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord