Uggerhøj overtager MAN filial i Svenstrup

For at sikre, at de rette betingelser for succes er til stede, har MAN valgt at sælge sin filial i Svenstrup, lige syd for Aalborg til Uggerhøj koncernen.

Samtidig fusionerer det nye MAN med serviceværkstederne i Poul A. Olesen A/S, som har afdelinger i Frederikshavn, Hjørring og Thisted.

Derved kommer MAN Nordjylland A/S, som den nye MAN forhandler kommer til at hedde, allerede fra start til at blive en stor MAN forhandler med fire afdelinger, placeret geografisk i hele Nordjylland.

- Vi har igennem 65 år solgt personbiler af forskellige mærker til vores kunder i hele Nordjylland. Vi har stor erfaring i at drive bilforretning og glæder os til nu at udvide aktiviteterne til også at omfatte lastbiler, varebiler og busser. Vi mener at vi kan overføre vores erfaring og vores værdier om god kundeservice til vores nye selskab MAN Nordjylland A/S, der skal drive lastbilforretningerne. At investere i hele fire nye lastbilhuse har været en stor beslutning for os og en ikke helt ubetydelig investering. Derfor går vi 100 procent efter at lykkedes. Vi glæder os til at tage imod vores nye kollegaer samt nuværende og kommende last- og varebilskunder, lyder det fra Sten Uggerhøj, direktør for Uggerhøj koncernen.

MAN Nordjylland A/S vil fremover beskæftige ca. 50 medarbejdere i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Thisted. Både værkstedspersonale og salgskonsulenterne har stor erfaring med at servicere MANs mange kunder i Nordjylland.

Efter planen sker overdragelsen af de fire MAN forretninger per 1. december 2018.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland