Oplev den levende julekalender i Skagen

Foto: Mette Kristensen

Foto: Mette Kristensen

Foto: Mette Kristensen

1 af 3

Der er julestemning i Skagen, hvor de i år genoptager en julebegivenhed efter nogle års pause - En levende julekalender med både englelyd og bjældeklang.

Forventningens glæde er stor i Skagen. Turisthus Nord og eventmager Anne Madirazza står bag en lidt speciel julekalender i Skagen. Det er nemlig en levende julekalender - den eneste i Skandinavien.

Rundt i byen er der opsat kalenderlåger, som hver især gemmer på en unik oplevelse, der emmer af juleeventyr. Hver dag vil dagens kalenderlåge blive åbnet af Skagens engle, der ankommer i hestevogn med bjælder.

Det er 24 butikker, hoteller og restauranter i Skagen, der har sagt ja til at stå for en låge og udtænke overraskelsen bag. Programmet for hvor lågerne kan findes kan ses her.

- Den levende julekalender er noget helt unikt, der både skaber eventyrlige oplevelser og tiltrækker mange gæster til byen. Vi glæder os til at kunne byde vores gæster velkomne i december, og vi håber at alle kommer i rigtig julestemning med os her i Skagen, siger turistdirektør for Skagen, Frederikshavn og Sæby René Zeeberg.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord