Oplev hestevæddeløb LIVE på TV2 Nord

TV2 Nord og Dansk Hestevæddeløb indgår aftale om tv-dækning og streaming af løbene på Racing Arena Aalborg.

Frem til udgangen af juni 2019 vil man kunne følge de spændingsmættede hestevæddeløb fra Racing Arena Aalborg LIVE på TV2 Nord Salto og på tv2nord.dk. Det er resultatet af en aftale mellem TV2 Nord og Dansk  Hestevæddeløb.

Den 24. december slippes hestekræfterne løs for første gang, når der sendes LIVE fra Racing Arena Aalborgs Juletrav. Det sker fra klokken 10.40. I første halvdel af 2019 livetransmitteres der fra yderligere fire mandage med frokosttrav samt fem søndage med eftermiddagstrav. Periodens resterende syv løbsdage dækkes alle med fyldige
sammendrag.

- Vi glæder os over det formaliserede samarbejde med Dansk Hestevæddeløb, der giver os mulighed for at udvide sendefladen med en nichesport, som er stærkt forankret i netop Nordjylland. Det blev taget godt imod, da vi i september sendte fra Aalborg Store Pris-dagen, så nu glæder vi os over at kunne give seerne flere højintense hestevæddeløb på såvel TV2 Nord Salto som digitalt på tv2nord.dk, siger chefredaktør på TV2 Nord, Ingrid Buch.

Hos Dansk Hestevæddeløb glædes man over den øgede fokus på hestevæddeløbssporten.

- Samarbejdsaftalen med TV2 Nord er et vigtigt skridt i bestræbelserne på at udbrede kendskabet til hestevæddeløbssporten igennem regionale indsatser. Vi tror på et frugtbart samarbejde og muligheden for, at aftalen på sigt også kan føre til aftaler med andre TV2 regioner, siger Henrik Friis, direktør i Dansk Hestevæddeløb.

Også lokalt på Racing Arena Aalborgs ser man store muligheder i TV-aftalen. Banechef Lars Hellerup står klar til at udnytte en udvidet kendskabsgrad.

- En del af banens strategi er, at flere aalborgensere og nordjyder bliver bekendte med væddeløbsbanen. I den henseende er samarbejdet med TV2 Nord en fantastisk mulighed. Vi får en synlighed, som vi ikke har fået tidligere, og det er nu op til os at veksle den synlighed til flere aktive og gæster på banen, fastslår Lars Hellerup.


Seneste nyt

fra Nordjylland