Optagelser til ny sæson af Norskov er i fuld gang

02:23

Kom med bag kulissen til Norskov optagelser

En ny sæson af serien var først ikke mulig, men efter stor opbakning fra lokalområdet i Frederikshavn, bliver sæson 2 en realitet.

Først var meldingen klar. Nej, der bliver ikke endnu en sæson. Men det var der flere, der absolut ikke ville acceptere, og med stor opbakning fra lokalområdet og 625.000 kroner i støtte fra Frederikshavn Kommune, blev en sæson 2 af serien Norskov en realitet. Optagelserne til TV2 serien er nu i fuld gang.

Frederikshavns borgmester Birgit S. Hansen, er meget begejstret for den nye sæson af Norskov.

- Vi bidrog økonomisk, fordi det er sådan et udstillingsvindue for vores område og for vores by. Men mest af alt, så er det for den sammenhængskraft, det har givet, at vi er udvalgt specielt til at få optaget en tv-serie. Og der er rigtig mange borgere og virksomheder, der bakker op om det. Og det er penge værd, lyder det fra borgmesteren.

For skuespilleren Mathias Jørgensen foregik dagens optagelser på Strandby havn, hvor det var meget blæsende. Trods de lidt udfordrende forhold var Mathias meget glad for at være i gang med sæson 2

- Det er fedt. Det er fedt hver dag. Jeg synes, der har været mange af de her scener, hvor vi har skudt på havnen, hvor det altid blæser ad helvede til, som man også kan se det gør i dag. Det gør jo det hele lidt sværere.

Producer Jesper Morthorst er også meget glad for den nye sæson.

- Det er jo fantastisk. Ret hurtigt efter at stikket blev trukket på serien, ret hurtigt derefter gik vi i dialog med TV2, som hurtigt fortrød, og synes måske at vi lige havde været lidt hurtige til at trække stikket.

Selvom produceren er begejstret for den nye sæson, så er han meget beskeden omkring den nye sæsons handling

- Det endte vildt dramatisk i slutningen af sæson 1, og dramaet kommer til at fortsætte på fuldt skrue, men det er ikke så meget jeg kan afsløre endnu, fortsætter Jesper Morthorst.

Den nye sæson bliver kun mødt med positive reaktioner fra alle kanter. Skuespilleren Mathias Jørgensen er sikker på at den nye sæson nok skal blive en succes.

- Jeg vil sige, det er i hvert fald synd, hvis man ikke kigger med. Og jeg vil sige at hvis man kunne lide sæson et så kommer man til at elske sæson to siger Mathias Jørgensen.

Flere nyheder fra TV2 Nord