Optimisme blandt hockeysponsorer

På trods af onsdagens dystre meldinger så er der forsat håb for den professionelle ishockey i Aalborg.

Der har været fuld gang i kulissen efter det onsdag kom frem, at AaB ishockey efter denne sæson ikke fortsætter som hidtil.

- Det er jo klart at telefonerne har glødet, der er blevet spurgt i øst og vest, hvad skal der nu ske. Det er sådan lidt som at vågne op med tømmermænd, siger formand for erhvervsklubben Group 8 der støtter Aab Ishockey til TV2/Nord.

Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold var igennem lige præcis den proces, da AaB i 2010 sagde farvel til håndbold. Et arbejde der trak tænder ud hos den erfarne direktør.

- Det er et langt sejt træk, det kræver du har nogle ildsjæle for at få en organisation op at stå. Det er så heldigvis lykkedes for os, siger Jan Larsen.

Hos Morten Fals har man allerede mærket, at udsigten til ikke længere at være en del af AaB rent faktisk kan få en positiv virkning på interessen fra potentielle investorer.

- Der er mange der har holdt sig lidt tilbage, fordi ishockey var i AaB-regi. De må jo på banen nu, om man er glødende AaB?er eller ishockeyfan, så er det nu der skal bakkes op om et nyt koncept, siger Morten Fals.

Og hos Jan Larsen, der i dag driver en håndboldklub med overskud, hvilket ikke var tilfældet i AaB-dagene, ser man da også en helt klar fordel ved ikke længere at være en del af AaB-koncernerne.

- Der er en stor fordel, det er fokus. Hver morgen har vi kun håndbold i tankerne. AaB er en stor koncern, hvor fodbold spiller en naturlig hovedrolle. Det er klart det betyder noget for, hvor meget en mindre sportsgren som håndbold eller ishockey kan få af opmærksomhed. Derfor har det været en god ting for os at blive uafhængige, siger Jan Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland