Orla Hav til kamp for limfjordsforbindelse

Nordjylland har angiveligt ikke et presserende behov for større statslige investeringer i veje, broer eller tunneler.

Den kommission, der rådgiver staten, offentliggør i dag en rapport, hvor man i stedet peger på behovet for massive trafikinvesteringer i Københavnsområdet, på Vestfyn, omkring Vejle og i Østjylland.

Tidligere regionsformand og nu folketingsmedlem, Orla Hav, kan på ingen måde godkende rapportens konklusioner i sin nuværende form.

- Der skal en politisk bearbejdning til, der sikrer, at der tages hul på at løse presserende opgaver. For vores vedkommende i Nordjylland skal der først og fremmest gøres noget ved fremkommeligheden ved Limfjorden.

Orla Hav siger til P4 Nordjylland, at kommissionens rapport er et teknisk oplæg til, hvordan staten bør bruge sine trafikpenge i fremtiden. Noget andet er, hvad politikerne mener om den sag. Og her vil han kalde til kamp for, at der afsættes penge til en tredje limfjordsforbindelse.

- Det vil jeg, fordi jeg ønsker et Danmark i balance. Hvor alle dele af landet har mulighed for at udvikle sig, skabe arbejdspladser og skabe betingelser for gode jobmuligheder.


Seneste nyt

fra Nordjylland