Stor politiaktion: Personer fra rockermiljøet anholdt i flere nordjyske byer

Afdelingen med navnet Særlig Efterforskning Vest koordinerede tirsdag en større indsats mod rockermiljøet i Jylland.

Tirsdag formiddag iværksatte Særlig Efterforskning Vest i samarbejde med blandt andet Nordjyllands Politi en større koordineret aktion mod rockermiljøet i Jylland.

Aktionen slog blandt andet ned i Aalborg, Nørresundby og Brønderslev. Udover de nordjyske byer foregik aktionen også i Malling, Tranbjerg, Horsens og Rødekro.

Aktionen førte til anholdelse af otte personer.

- De anholdte sigtes for i forening at handlet med en større mængde hård narkotika. Handlen er sket med base i Aalborg. Aktionen i dag er et led i vores målrettede indsats mod rocker-bandekriminalitet, siger politiinspektør Brian Olsen, der er leder af Særlig Efterforskning Vest.

Særlig Efterforskning Vest

Særlig Efterforskning Vest (SEV) er en tværgående enhed, der arbejder med organiseret kriminalitet på tværs af politikredsene i Jylland og på Fyn. SEV er forankret i Østjyllands politikreds.

Syv af de otte anholdte fremstilles onsdag i et grundlovsforhør. Her er der tale om seks mænd og en kvinde i alderen 26-37 år. Anklagemyndigheden vil anmode retten om lukkede døre.

Af hensyn til den videre efterforskning af sagen ønsker Særlig Efterforskning Vest ikke at oplyse mere om aktionen på nuværende tidspunkt.


Seneste nyt

fra Nordjylland