Otte patruljer til Brønderslev - 30 mænd i stort slagsmål

En uenighed på vandpibecaféen i Brønderslev førte torsdag aften til et stort slagsmål med 30 involverede.

Præcis hvad årsagen var til det store slagsmål, der torsdag aften klokken 22.30 brød ud i gaderne i Brønderslev, står hen i det uvisse. Men sikkert er det, at 30 mænd røg godt og grundigt i totterne på hinanden.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jess Falberg.

- Det er meget lidt, vi ved om slagsmålet, eller hvorfor det begyndte i det hele taget. Vi mødte talstærkt op, da vi fik anmeldelsen, og vi fik også hurtigt ro på. Men der var ikke rigtig nogen, der havde lyst til at fortælle os, hvad der var foregået, eller hvordan det var startet, forklarer vagtchefen.

Ifølge et vidne, TV2 Nord har talt med - en kvinde ved navn Kristinna fra Suldrup, som befandt sig i området, da slagsmålet brød ud - begyndte slagsmålet ved vandpibecaféen i Bredgade sent torsdag aften. Der opstod tumult uden for caféen, hvor flere stod og diskuterede, og det førte til, at nogle drenge smadrede en bil parkeret på vejen, som tilhørte ejeren af caféen.

Vidnet fortæller også, at der blev hevet både peberspray, køller og knive frem. Vagtchefen ved Nordjyllands Politi bekræfter da også, at én person kom til skade, da vedkommende havde fået et snitsår i fingeren.

I alt otte patruljer fandt ved til Brønderslev, hvor Finsensvej blev spærret af, og vandpibecaféen blev bevogtet. Ifølge vidnet blev hun selv og flere andre tilbageholdt på Niels Bohrs Plads, mens politiet arbejdede.

- Jeg var utryg og ville gerne væk derfra. Det kom bag på mig, at det skete. Det plejer at være et roligt område. Det her var dramatisk, siger Kristinna.

Jess Falberg fra Nordjyllands Politi oplyser, at der blev kørt såkaldte tryghedspatruljer resten af natten, og at der var roligt fra klokken halv to natten til fredag.

Ingen blev anholdt i forbindelse med slagsmålet.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland