Over 600 veteranbiler åbner sæsonen i Jesperhus Blomsterpark

Det bliver med benzindamp i luften, når Jesperhus Blomsterpark i dag tager hul på den nye sæson.

Mere end 600 veteranbil-entusiaster tager deres kæreste eje med - og her kan gæsterne opleve bilmærker lige fra Fiat 500 og Ford A - og over til store amerikanerøser som Buick og Cadillac.

Så ud over at gæsterne kan opleve mange af de 100.000 flotte blomster, der pryder parken under hele sæsonen, så kan de også se nærmere på klassiske hestekræfter.

Gæsterne kan også være med til at kåre Den Flotteste Bil.

 
 
Foto: Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus Blomsterpark

  • Ligger i Legind Bjerge på Mors.
  • 100.000 blomster pryder haven gennem en hel sæson.
  • I 2017 besøgte 200.000 gæster haven.
  • Beskæftiger 300 medarbejdere.
  • Sæson skydes i gang torsdag 10. maj klokken 10-17.
  • Læs mere på www.jesperhus.dk

    Kilde: Jesperhus Blomsterpark

Masser at se på for hele familien
Også de medlemmer af familien, som har knap så meget benzin i blodet, kan få sig en god oplevelse til sæsonåbningen, understreger arrangementschef Karin Nielsen.

- De kan tage turen i den 3.000 kvadratmeter store indendørs Junglezoo med masser af spændende dyr fra hele verden. Man kan besøge Papegøjeskolen, hvor dyrepasserne hver dag træner Papegøjerne til at udføre forskellige tricks. Herudover har vi lige fået to nye Kata Lemurer unger, og der er flere unger af forskellig art på vej hos dyrene i Junglezoo den kommende tid, fortæller Karin Nielsen.

Udover Junglezoo kan ungerne også lege i HUGO-land, se gratis shows med HUGO, Rita og alle de andre populære børnefigurer på scenen i Blomsterparken, se film i 4D-biografen eller – sammen med familien - gå en tur i en af de seks temahaver, eller tage et afbræk med en lækker frokost i Blomsterparken.

Herudover sætter op imod 100.000 blomster kulør på parken i løbet af sæsonen herunder tulipaner.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland